⇦ до списку

Отинія

1907

Отинія. Машинна фабрика Бредта, 1907 р.

Машинна фабрика Бредта, де працювало більше 400 людей. Знаходилась біля вокзалу. 1907 р.

Значно розширено і змодернізовано.
ФАБРИКА МАШИН І ЛЕВАРНЯ ЧАВУНУ Бредта в Отинії виробляє:
У ВІДДІЛЕННІ 1 БУДОВА МАШИН: машини парові і локомобілі потужністю до 500 к.с.для руху з використанням пари насиченої і перегрітої, забезпечує найбільшу екномію в паливному матеріалі. Обладнання для пивоварень, лікеро-горілчаних, фабрик дріжджових, лісопилень, інструменти для глибокого буріння, обладнання для боєнь, млинів і т.п.
У ВІДДІЛЕННІ 1 б. БУДОВА РІЛЬНИЧИХ МАШИН: локомобіль, молотарка парова, бігові і ручні, бігова доріжка, млинки для чищення збіжжя, січкарні і преси і дробарки до олії.
У ВІДДІЛЕННІ ІІ. ЗАЛІЗНА КОТЕЛЬНЯ ОБЛАДНАНА ПНЕВМАТИЧНОЮ УСТАНОВКОЮ: парові котли всіх систем і всіх розмірів, пароперегрівачі, апарати, залізні конструкції, газові установки, резервуари, котли кип’ятильні дд пивоварів до готування їжі на пару, охолоджувачі.
У ВІДДІЛІ ІІІ. ЛЕВАРНЯ ЧАВУНУ І МЕТАЛУ: відливки металеві і чавунні машинні і будівельні відповідно до власних і представлених моделей, аж до ваги 5000 кг, одної штуки.
У ВІДДІЛІ ІV КОТЕЛЬНЯ МІДНА:апарати лікеро-горілчаних заводів та пивоварів, трубопроводи, посудини всіх видів і т.д.
ЗАМОВЛЕННЯ ДЛЯ НАС ПРИЙМАЄ ТАКОЖ НАШ ІНЖЕНЕР ПАН ГЕНРІХ КАЦЕНЕЛЛЕНБОГЕН, ЯКИЙ ПРОЖИВАЄ У ЛЬВОВІ НА ВУЛ. ЗИГМУНТОВСЬКА 1.11 А
Отинія. Машинна фабрика Бредта, 1907 р. 2
Отинія. Машинна фабрика Бредта, 1907 р. 3
Отинія. Машинна фабрика Бредта, 1907 р. 4

Деталі та обговорення фото за посиланням нижче:

https://www.facebook.com/groups/ugornyky.history/posts/1515211462576272/

Якщо у вас виникають питання, пишіть нижче в коментарях даного допису або адміністраторам Леся Верещинська чи Мирослав Дубей.

Додати коментар

Your email address will not be published. Required fields are marked *